ekor-ekor

Thursday, May 7, 2009

potret




Marker rendering on A4 paper.

Akhir-akhir ni aku merasakan seperti ada sedikit rasa seolah-olah aku tertinggal di belakang orang lain. Kawan-kawan aku ramai yang dah ambil job freelance sana sini, buat design semua. Dan aku? Aku masih di sini. Masih melukis yang entah apa-apa, dan tak memberikan sebarang pulangan. Masih berada di celah lorong-lorong lukisan tangan, nak siapkan satu lukisan digital pun aku belum mampu. Semua angan-angan semasa aku mula-mula nak study grafik dulu, belum satu pun betul-betul terhasil. Aku mula memikirkan nasib aku selepas tamat belajar nanti. Dan aku cuma boleh mengeluh..

7 comments:

Iba said...

aq knal minah ni..nih!! ko pn knal aq rse..aaa an? an?..pepehal smart..duit ko kre halal erk!!

cima said...

awak berbakat la dalam lukisan...
sayer teringin nk melukis
tp sayer ta da bakat cam tu
tangan tak berseni
bak kate org

teruskan usaha oke!

Hamidi Zakaria said...

iba-minah ni kn yg zul n ko minat tu kan. aku tak minat sgt ni...

cima-kdg2 kita pun xtau kita ada bakat ke tak sampai kita belajar n usaha sehabis mungkin. saya sendiri kdg2 terfikir jugak samada diri ni ada bakat.yg no satu tak lain kena ada minat.

withoutmotive said...

ko punye work ni da bleh buat duit sangat2 da ni..jangan runsing..kalau aku patut la nak runsing2 ni..

Medi said...

tapi aku rasa design ko kuat bro, aku rasa ko bleh pergi jauh dlm grafik ni. byk benda dlm grafik ko dh explore.xmcm aku. byk benda yg aku kena explore dulu.

Anonymous said...

smakin hari smakin maju work n pengetahuan ko smakin byk bkembang di......

dah strong gila dah work ko..dalam grafit n dalam seme art..

aku je yang masih low n byk lg nk kene blajar dari bro cam hang..hehe

teruskan berusaha!!!

Medi said...

anonymous- saya tak pasti siapa anda.tapi thanks atas sokongan.sama2 berusaha