ekor-ekor

Wednesday, May 13, 2009

Origin



Marker rendering on A3 paper. Final project illustration hari tu. Sorry gambar ni tak clear sebab aku tak sempat ambil gambar betul-betul. Lepas assesment terus kena hantar, lagipun benda ni dah di frame dulu. Tengokla kalau nanti aku ambil balik benda ni aku post lain. Apa-apa hal pun,yup..aku takkan abis dengan Wolverine. Haha

6 comments:

Daishie dc said...

cantik..adakah ini painting?nice work selipar terbang~

Medi said...

agak-agak painting la jugak..but not really..sebab guna marker rendering..yang budak grafik selalu pakai buat storyboard..cantik kah? tapi tak cukup kemas. anyway,thanks so much cik daishie..

Daishie dc said...

tp x clear sgt.kitaorg bdk grafik x study storyboard pun lg..kmu study d mana?ada deviantart?

aminsaim said...

kerja saudara amat bagus sekali bakat semulajadi ...tahniah...masih muda dan elok teruskan menimba ilmu kalu boleh keluar negara. saya dah tua kalau muda itu yg pasti saya lakukan.

FdausAmad said...

Gua nak jemput lu makan kenduri kat blog gua.
Ikut baca doa lagi bagus.

Kalo nak follow pun takpa.

Blog gua tu dh tak seimbang,ramai dah berat ke belah punk.

Medi said...

daishie- yeke? ou..saya study kat kolej ikip kuantan tapi ambil course dgn uitm. grafik jgk..blum ada deviantart la.sebab work tak banyak..nanti mungkin..

aminsaim- terima kasih abang aminsaim. memang dah jadi cita-cita ni untuk study kat oversea..cuma benda tu nampak macam angan-angan je sekarang ni memandangkan takde budget. study dalam malaysia ni je pun dah perit fikir pasal duit. tapi insyaallah kalau ada kesempatan satu hari nanti. terima kasih banyak-banyak.

fdausamad- ok bro nanti gua makan kenduri kat gua lu.