ekor-ekor

Monday, July 6, 2009

Digital Colouring.



Lakaran dari entry lama yang aku kaler semula. Study digital colouring punya pasal. Digital yang tak nampak macam digital, suck gila! First time la study betul-betul, terima kasih pada Iba di atas research beliau. Aku ni menumpang research orang je!

6 comments:

Daishie dc said...

good job...macam pelukis komik pro sudah..:p

Medi said...

wah..ni puji ke perli..jauh lg tu..baru belajar..

FdausAmad said...

bro,kalo gua bagi gambar lu boleh lukis pakai watercolor tak?,

Medi said...

boleh rasanya. cuma kena bagi masa la sikit sebab agak sibuk awal awal sem ni.

araku taipan said...

da advance da ni...smart bro!

Medi said...

mana ada advance..baru belajar bro.btw,thanx.